понеділок, 22 жовтня 2018 05:31

Акційний набір "Санексу" замовляти вигідніше

— Третій рік використовуємо в домі лише продукцію "Санекс". Ці біопрепарати найкраще, що є на українському ринку, — розповідає 42-річна Олена Ковальчук із Дубна на Рівненщині.

— Що таке забиті труби й неприємний запах у будинку вже й не пам'ятаю. Так, продукти трохи дорожчі, ніж загальновідомі засоби. Але "Санексу" вистачає на багато місяців. Тому їхню продукцію все одно купувати вигідніше. 1 жовтня на сайті з'явилася знижка на набори препаратів. Планую замовити найбільший, тому що довіряю цій продукції. Разом я отримую очищення вигрібної ями і труб у будинку.

До 31 жовтня на сайті компанії діє знижка на набори "Санекс Septix" для очищення вигрібних ям і каналізаційних труб. Доставку здійснюють Новою поштою чи Укрпоштою.

Набору в середньому вистачає на півроку користування.

Марія ПЕТРУШКО

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті www.t-klio.dp.ua. Дзвінки приймаються щодня з 9:00 до 19:00. Ви отримаєте консультацію і зможете обрати оптимальний для вас продукт. Корисна економія і здоров'я сім'ї — це і є застосування біопродуктів "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «Акційний набір "Санексу" замовляти вигідніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі