понеділок, 19 лютого 2018 18:04

Український фермер виростив ананас-гігант і вивів банан "Супер-карлик"

Фермер і селекціонер Анатолій Патій дивує світ своїми експерементами.

Чоловік має під Києвом власну бананову ферму. На ній він вирощує багато екзотики.

"Ось це банан "Супер-карлик", виведений мною. У нього зріст 80 см, в природі виростають до 3,5 метрів. Ніде такого більше немає, тільки у мене. А ось прищепа: дерево, на верхніх гілках якого ростуть апельсини, а на нижніх лимони", - розповідає фермер nashkiev.

Автор: nashkiev
  Банан "Супер-карлик"
Банан "Супер-карлик"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні подешевшали цитрусові

Найзнаменитішим із його експериментів став найбільший в світі ананас. Кожен плід ананаса українського фермера важить більше 15 кілограмів.

Усі екзотичні фрукти фермер вирощує тільки природним шляхом, без хімікатів.

Автор: nashkiev
  Фермер і селекціонер Анатолій Патій
Фермер і селекціонер Анатолій Патій

Екзотику купують відомі люди, на фермі проводять екскурсії для дітей та усіх охочих. Сам селекціонер перетворив свою теплицю з хобі на прибутковий бізнес.Кожен квадратний метр дає прибутку в 400 доларів США протягом року. Всього територія ферми — це 700 квадратних метрів з різноманітними рослинами.

Кабмін підтримав низку постанов, спрямованих на підтримку агропромислового комплексу України. Пропонується відшкодовувати 25-30% вартості будівництва ферм. Аграрії зможуть будувати ферми по кредитах під 3% у гривні.

Зараз ви читаєте новину «Український фермер виростив ананас-гігант і вивів банан "Супер-карлик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі