середа, 16 березня 2022 10:34

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "насипають" російським окупантам біля Чернігова

ЗСУ "насипають" російським окупантам  біля Чернігова
Російським окупантам біля Чернігова невесело. Фото: slovoidilo.ua

У Чернігові та в області відсутнє електропостачання. Відповідні служби працюють над усуненням.

Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

"Ми розуміємо що і де відбувається, аварійні бригади працюють. Є оптимістичні прогнози щодо електропостачання в Чернігові та інших населених пунктах України", - каже.

Крім цього Чаус наголосив, щоб населення не піддавалося на провокації з боку російських загарбників і не вірило фейкам.

"Зранку в соціальних мережах читаю дуже багато панічних постів на кшталт "Усе пропало. Караул. Чернігів розбомблений. Нічого нема. Армії нема". Дивіться, є армія, є озброєння, є стінгери, є енлави, є інше потужне озброєння в місті Чернігові та біля міста Чернігова. Наші Збройні Сили потужні і наносять щогодини потужні удари по силах російського супротивника. Це – чиста правда. Росіянам зараз невесело біля Чернігова та інших населених пунктів області", - каже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тут пацани поїхали, а приїжджають трупи. Тільки нікому не кажи", - перехопили розмову окупанта

Чаус додає, що сьогодні, 16 березня, влада максимально забезпечує гуманітарні вантажі. Зокрема продукти і медичні препарати.

Ворогом втрачено (знищено повністю, або втрачена боєздатність) до 40 % підрозділів, залучених до т.зв. "операції" на території України. Генштаб доповів оперативну інформацію станом на 24.00 15.03.2022 щодо російського вторгнення, повідомляється на фейсбуці. Ні одне завдання ворогом не виконано.

Окупант намагається посилити угруповання військ за рахунок додаткового перекидання на територію України батальйонних тактичних груп, сформованих зі зведених підрозділів, що зазнали втрат протягом перших десяти діб операції, військових найманців з числа громадян іноземних держав.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "насипають" російським окупантам біля Чернігова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі