понеділок, 12 вересня 2022 03:56

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на півдні знищили зосередження ворожої техніки, два склади боєприпасів і станцію РЕБ

ЗСУ на півдні знищили зосередження ворожої техніки, два склади боєприпасів і станцію РЕБ
В ОК "Південь" розповіли про успіхи на фронті. Фото: Українська правда

Українською авіацією на півдні нанесено три удари, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 270 вогневих завдань.

Було знищено район зосередження ворожого озброєння та техніки, станцію радіоелектронної боротьби та два складів боєприпасів, повідомляє Оперативне командування "Південь" в Facebook.

Втрати ворога: 40 окупантів, чотири танки, чотири одиниці броньованої техніки, три самохідних гаубиці "Мста-С", склад боєприпасів в Каховці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення України: Залужний показав переможні фото з передової

Не маючи успіхів на суходолі, протягом бойового дня ворог здійснив 19 авіаційних ударів вздовж лінії зіткнення.

"В Чорному морі продовжують своє перебування в ракетнобезпечних для себе районах (поблизу південного узбережжя Криму) 14 бойових кораблів ворожого флоту, серед яких чотири надводних ракетоносії, споряджені вже 26 "Калібрами". Зненацька активізовано присутність чотирьох великих десантних кораблів", – йдеться в повідомленні.

10 вересня в тимчасово окупованому Херсоні підірваний будинок "Територіального центру комплектування №178" на вул. Паровозній, відомий у місті як "військкомат".

За добу на різних ділянках фронту на півдні українські військові просунулися на відстань від двох до кількох десятків кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на півдні знищили зосередження ворожої техніки, два склади боєприпасів і станцію РЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі