субота, 10 вересня 2022 19:21

Спецтема: Війна Росії проти України

У Херсоні партизани підірвали центр комплектування з російськими військовими – Братчук

У Херсоні партизани підірвали центр комплектування з російськими військовими – Братчук
У Херсоні партизани підірвали центр комплектування з російськими військовими. Фото: УП

В тимчасово захопленому Херсоні підірвано будинок "Територіального центру комплектування №178" на вул. Паровозній, відомий у місті як "військкомат".

Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук в Тelegram. За його інформацією, місцеві повідомили, що туди тільки-но заселили нове поповнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалена техніка і розбиті позиції окупантів: показали відео наступу на Харківщині

"За попередньою інформацією від партизанів Руху опору Південь УДА, в Херсоні підірвано будинок "Територіального центру комплектування №178" на вулиці Паровозній, відомий у Херсоні як "військкомат". За інформацією місцевих, будівля використовувалася для розміщення російських військових, і що до неї, ймовірно, заселили нове поповнення", – повідомив він.

У звʼязку з наближенням підрозділів Сил оборони у Херсонській області командування російських окупаційних військ намагається посилити місто Херсон за рахунок переміщення резервів.

Так, у обласному центрі фіксуються нові підрозділи противника, військовослужбовці яких погано орієнтуються у місті.

Загарбники також намагаються вести роботи з відновлення руху через міст Каховської ГЕС, ділянка якого перебуває під вогневим контролем Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні партизани підірвали центр комплектування з російськими військовими – Братчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі