понеділок, 28 березня 2022 12:48

Розбиті та втрачені: у Міненерго назвали найпостраждаліші об'єкти від нападів РФ

Розбиті та втрачені: у Міненерго назвали найпостраждаліші об'єкти від нападів РФ
Рашисти руйнують енергетичні об'єкти. Фото: Wikipedia

Внаслідок російської агресії значно постраждали чотири енергетичні об'єкти: Луганська ТЕС, Охтирська ТЕЦ, Трипільська ТЕС та Чернігівська ТЕЦ. Про це розповів міністр енергетики Герман Галущенко в інтерв'ю "Економічній правді".

За його словами, Луганська ТЕС ДТЕК частково вціліла, але зараз вважається втраченою. Водночас Охтирська ТЕЦ, в яку влучили два ворожі снаряди, вже фактично повністю розбита.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збитки війни: окупанти знищили будинків і заводів на гігантську суму

Також російські війська стріляли по Трипільській ТЕС Центренерго. Також Чернігівська ТЕЦ значно постраждала від неодноразових потраплянь снарядів ворога.

У Броварському районі на Київщині російські окупанти знищили овочесховище й ковбасний цех. Сума збитків становить понад 600 млн грн. Пожежа на складі спалахнула внаслідок обстрілів загарбників, повідомив керівний партнер VDA Group, якій належали склади, Євген Коломієць.

Зараз ви читаєте новину «Розбиті та втрачені: у Міненерго назвали найпостраждаліші об'єкти від нападів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі