субота, 13 серпня 2022 09:23

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ атакувала ракетами Харків: перші подробиці про постраждалих і руйнування
11

Від нічного обстрілу Харкова постраждав центр, Немишлянський і Слобідський райони міста. 13 серпня зафіксували щонайменше два потужні ворожі удари.

У Слобідському районі ракета С-300 вдарила у тротуар біля коледжу, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Тelegram. Вибуховою хвилею пошкодило будівлю.

"У Немишлянському районі ракета вдарила в газон перед готельно-ресторанним комплексом. Пошкоджено тролейбуси, легкові авто, вибиті шибки в будинках. 74-річній та 50-річній жінкам медики надали допомогу на місці", – написав він.

Вночі зафіксували два ракетних удари по Харкову
Фото: t.me/synegubov/3896
Вночі зафіксували два ракетних удари по Харкову
Вночі зафіксували два ракетних удари по Харкову
Вночі зафіксували два ракетних удари по Харкову
Вночі зафіксували два ракетних удари по Харкову

Від нічного обстрілу Харкова постраждав коледж, пошкоджені комунікації критичної інфраструктури, в декількох житлових будинках вилетіли шибки, осколками посічені кілька тролейбусів, написав у Telegram мер міста Ігор Терехов.

"Там, куди влучили ворожі ракети, немає нічого, що хоча б віддалено нагадувало військові об'єкти. Росіяни б'ють по цивільній інфраструктурі, намагаючись позбавити нас навчальних закладів, транспорту та житла", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог гатив по Харківщині: є загиблі й поранені серед цивільних

Протягом доби ворог обстрілював також Харківський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони. Там пошкоджені будинки та господарчі споруди.

В області госпіталізували трьох цивільних. У Харківському районі поранений 56-річний чоловік. У Богодухівському постраждали 84-річна жінка та 13-річний хлопець, він у важкому стані.

Вночі 12 серпня російські окупанти атакували Харків. Повітряну тривогу там оголосили о 2:50. П'ять російських ракет вдарили по трьох районах міста: Слобідському, Київському та Новобаварському.

Зараз ви читаєте новину «РФ атакувала ракетами Харків: перші подробиці про постраждалих і руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі