вівторок, 28 травня 2024 08:34

Батька харківського хлопчика, фото якого облетіли світ, знайшли вбитим росіянами
3

У харківському "Епіцентрі" знайшли вбитого росіянами батька восьмирічного Михайлика.

Фото, де у дитини відбирають на аналіз зразки ДНК для пошуків батька, перед цим поширювали в мережі. Тіло загиблого ідентифікували вночі 28 травня по аналізу ДНК хлопчика. Про це повідомили у Нацполіції.

Поліція відбирала разки ДНК у хлопчика в Харкові, щоб знайти його батька
Фото: t.me/UA_National_Police
Поліція відбирала разки ДНК у хлопчика в Харкові, щоб знайти його батька
Поліція відбирала разки ДНК у хлопчика в Харкові, щоб знайти його батька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака на "Епіцентр" підштовхує США дозволити бити по РФ

"Михайлик не дочекався, коли батько повернеться з роботи. Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, розгорнутого біля знищеного супермаркету, 26 травня. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка. Сьогодні криміналісти вже точно можуть підтвердити, що знайдене вчора тіло належить батькові Михайлика. 38-річний Олександр працював у супермаркеті. 25 травня рашисти вбили його, випустивши на супермаркет у розпал робочого дня дві авіабомби", - йдеться у повідомленні.

Загалом станом на 06:00 28 травня із 17 загиблих поліція ідентифікувала 16 тіл. Пошукові роботи тривають. У поліції нагадують, що всі, хто втратив зв'язок з близькими, можуть звернутися за телефонами поліції 0934943162 або 102.

Під час участі у засіданні Ради міністрів закордонних справ Європейського Союзу міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба показав фото восьмирічного хлопчика Михайла з Харкова, чий батько був у зруйнованому російським авіаударом будівельному гіпермаркеті "Епіцентр".

Кулеба наголосив, що в ЄС мають підтримати українські удари по військових цілях на території Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Батька харківського хлопчика, фото якого облетіли світ, знайшли вбитим росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі