четвер, 08 грудня 2016 14:54

П'яна водійка з двома дітьми врізалася у паркан

33-річна вінничанка розбила своє Peugeo об паркан, який відгороджував дорогу від тротуару. Від потужного удару дивом вижили її двоє дітей, які сиділи на задньому сидінні. Вони навіть не отримали травми.

"Аварія сталася на очах у патрульних. Вони саме виїхали на виклик. На перехресті вулиць Скалецького та Князів Коріатовичів вони помітили, як в автомобіль Peugeot в'їхав в огорожу. На допомогу приїхав ще один екіпаж патрульних. Патрульні хотіли допомогти жінці, яка сиділа за кермом. Натомість вона почала на них кричати і намагалася їхати далі" - розповідає Gazeta.ua інспектор патрульної поліції Олеся Шаповалова.

Автор: фото надане прес-службою Патрульної поліції Вінниці
 

Патрульні заблокували іномарку, а водійку вирішили заспокоїти. Жінка хотіла вирвати документи з рук поліцейських. Те, що вона п'яна, заперечувала. Обстежуватись не схотіла.

Автор: фото надане прес-службою Патрульної поліції Вінниці
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох злодіїв з комп'ютерною технікою випадково спіймали поліцейські

Пізніше знайомий водійки забрав машину, а жінка з дітьми поїхала іншою машиною.

Патрульних поліцейських залучають до затримання злочинних груп на Вінниччині. Аби викривати крадіїв, проводять посилене патрулювання на автошляхах і організовують мобільні пункти поліції.

Зараз ви читаєте новину «П'яна водійка з двома дітьми врізалася у паркан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі