середа, 23 листопада 2016 17:52

Патрульні взялися за квартирних крадіїв

Патрульні взялися за квартирних крадіїв

Патрульних поліцейських залучають до затримання злочинних груп на Вінниччині. Для цього проводять посилене патрулювання на автошляхах і організовують мобільні пункти поліції. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Патрульні вже затримали 4 злочинні групи. Аби дати зрозуміти всім, що до нас не варто їхати вчиняти злочини, ми будемо продовжувати посилене патрулювання області. Це пілотний проект, який передбачає створення пунктів поліції. Коли вчиняється крадіжка чи напад і злочинці намагаються втекти, вводиться операція "Перехват". Оперативніше закрити територію і затримати бандитів допомагають саме такі групи на шляхах. Злочинця це лякає, бо знає що матиме проблеми із виїздом", - повідомив виконувач обов'язків начальника ГУ Нацполіції в області Юрій Педос.

За останній тиждень у Вінниці було зафіксовано 5 крадіжок. Два місяці тому їх було 10, вчиняли в основному мешканці інших регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульному Олійнику світить довічне: вирок назвали занадто суворим

"Затримали групу кавказців, які прибули на територію області з метою вчинення крадіжок. В помешкання громадян проникали за допомогою відмичок. При черговій пробі обікрасти квартиру вони були затримані. У них вилучили відмички вартістю від $300 до $4 тис. Немає замків, які б вони не відімкнули. У іншої злочинної групи приїжджих із Миколаївської та Запорізької області вилучили тепловізори, сучасні засоби зв'язку і зброю.

18 листопада чотирьох учасників міжнародного злочинного угруповання затримали співробітники Служби безпеки України у Вінниці. Чоловіки вимагали гроші з місцевих бізнесменів.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні взялися за квартирних крадіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі