неділя, 26 травня 2024 10:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Знеструмлення і вимкнення газу. Назвали наслідки російських терористичних атак на п'ять областей

Знеструмлення і вимкнення газу. Назвали наслідки російських терористичних атак на п'ять областей
Внаслідок російських терористичних атак були знеструмлення і припинення газопостачання. Фото: t.me/energyofukraine

Внаслідок російських терористичних атак у низці областей були знеструмлення і припинено газопостачання.

Про це повідомило Міністерство енергетики.

У Хмельницькій області після російської ракетної атаки було знеструмлено 11,1 тис. абонентів у 13 населених пунктах. "На ранок усіх заживлено", - сказали в Мінерерго.

Через пошкодження газорозподільних мереж було припинено газопостачання для понад 1,3 тис. споживачів на Вінничині і 35 абонентів - на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на тлі зруйнованої росіянами друкарні звернувся до Байдена і Сі - відео

У Дніпропетровській області на одній з підстанцій обленерго виявили вибуховий пристрій. Для його знешкодження викликали поліцію і саперів.

На Сумщині поряд з однією з газорозподільних станцій було влучання ворожого снаряда. "Без постраждалих, обладнання не пошкоджено, газопостачання не припинялося", - повідомило Міністерство енергетики.

У ніч на 26 травня росіяни випустили по Україні 14 ракет повітряного базування і понад 30 ударних безпілотників. Протиповітряна оборона збила 12 ворожих крилатих ракет Х-101/Х-555 і 31 безпілотник Shahed. Повітряні цілі знищували у Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Полтавській, Запорізькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Вінницькій і Чернігівській областях.

Зараз ви читаєте новину «Знеструмлення і вимкнення газу. Назвали наслідки російських терористичних атак на п'ять областей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі