субота, 09 квітня 2022 08:24

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі ліквідували чергових окупантів. І збили крилату ракету

На Запоріжжі ліквідували чергових окупантів. І збили крилату ракету
Над Запоріжжям збили крилату ракету. ФОТО: сторінка групи "Позитивне Запоріжжя" у Facebook

Окупанти продовжують обстрілювати Запорізьку область. Б'ють по населених пунктах "градами", артилерією, кулеметами, застосовують бойову авіацію.

Найчастіше снаряди загарбників потрапляють у цивільну інфраструктуру, електростанції, житлові будинки, повідомили Сили оборони Запорізького краю у Facebook.

"Військові Сил оборони продовжують давати відсіч та стримувати збройну агресію. Знищують живу силу та техніку окупантів", - йдеться у повідомленні.

За добу, з 23:00 7 квітня по 23:00 8 квітня, запорізькі захисники знищили п'ятьох загарбників та одного поранили. Також розтрощили один танк, чотири броньовані машини, одну станцію радіоелектронної боротьби, сім автомобілів та чотири гаубиці ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі окупанти обстрілюють міста і села, застосовують насильство та мародерствують

"Крім того, підрозділами протиповітряної оборони в небі над Запоріжжям була перехоплена та знищена одна крилата ракета ворога", - підсумували захисники регіону.

Окупанти продовжують атакувати на Донбасі. Хочуть узяти під контроль населені пункти Рубіжне, Нижнє, Попасна, Новобахмутівка і Маріуполь. У Донецькій та Луганській областях захисники України минулої доби відбили сім атак ворога, повідомили у ранковому зведенні Генштабу.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі ліквідували чергових окупантів. І збили крилату ракету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі