середа, 13 липня 2016 16:00

Грабіжники серед ночі порізали підприємця ножем

Грабіжники серед ночі порізали підприємця ножем

4-ох нападників розшукує обласна Івано-Франківська поліція. Чоловіки в масках та зі зброєю напали на будинок підприємця з міста Долина. Били, різали та вимагали віддати гроші.

Нападники до будинку підприємця підійшли близько 2 години ночі. Були одягнені в камуфляжний одяг і маски.

"В будинок потрапили віджавши вікно. В домі перебували 57-річний господар та його дружина. Зловмисники спочатку їх зв'язали, а потім почали вибивати зізнання де заховані гроші", - каже Тетяна Іванюк з управління Національної поліції Івано-Франківської області.

Спочатку грабіжники били подружжя. Та коли ті, не зізнавались де тримають гроші, стали завдавати ножових поранень. Чоловікові порізали ноги, груди та живіт. Коли зрештою заволоділи грошима, золотом та коштовностями — втекли.

Розв'язавши замотані скотчем руки, господиня одразу викликала поліцію і медиків для свого чоловіка. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Зараз він в задовільному стані. У місті підприємець відомий як бізнесмен, що займається деревообробкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє грабіжників напали на стоматолога серед ночі

"У господарів вкрали 12 найменувань золотих виробів та 7 тисяч гривень. За фактом нападу ми розпочали досудове розслідування, порушена кримінальна справа. Зловмисникам, загрожує від 7 до 12 років тюрми з конфіскацією майна", - каже Іванюк.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники серед ночі порізали підприємця ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі