середа, 27 лютого 2019 13:12

Продавця канабісу викрили районні поліцейські

Продавця канабісу викрили районні поліцейські
У Полтавському районі викрили продавця канабісу. Фото: Depositphotos

Мешканця Полтавського району затримали за підозрою в збуті наркотиків власного виробництва.

Про це повідомляє на офіційній сторінці в соцмережі Полтавське районне відділення поліції.

Відомо, що 22-річний мешканець одного з населених пунктів Полтавського району продавав нарковмісну сировину рослинного походження, подібної до канабісу, місцевим наркозалежним.

Поліцейські Полтавського району задокументували його злочину діяльність. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

"У поле зору правоохоронців цей чоловік потрапив на початку січня. Продавав рослини, які вирощував на власній присадибній ділянці. Протягом майже двох місяців слідчі збирали докази причетності його до збуту наркотичної речовини", - розповів "Газеті" начальник Полтавського районного відділу поліції Микола Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутня поліцейська врятувала жінку від холодної смерті

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів вчинене повторно". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Назву населеного пункту поліцейські не відкривають з міркувань таємниці слідства.

Два тижні тому в селі Коломацькому Полтавського району з'явилися цілодобові камери відеоспостереження. Їх облаштували на в'їзді та виїзді з села та на вул. Центральній поблизу об'єктів соціальної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Продавця канабісу викрили районні поліцейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають