середа, 27 лютого 2019 10:04

У селі під Полтавою стежитимуть за людьми

У селі під Полтавою стежитимуть за людьми
У Коломацькому встановили 14 камер відеоспостереження. Фото:Facebook

Два тижні тому в селі Коломацькому Полтавського району з'явилися цілодобові камери відеоспостереження. Їх облаштували на в'їзді та виїзді з села та на вул. Центральній поблизу об'єктів соціальної інфраструктури. Тепер під контролем і перехрестя.

Про це "Газеті" розповів Євген Почечун, голова Коломацької ОТГ.

"Ідея встановити камери виникла після інциденту з будинком культури. Торік перед днем села у ніч на 24 серпня вандали зіпсували фасад щойно відремонтованої споруди. Облили стіни паливно-мастильною сумішшю. Тож камери відеоспостереження допоможуть фіксувати й запобігати правопорушенням", — сказав Почечун.

Сучасні камери охоплюють простір на 360°.

"Загалом поставили 14 камер. Вони діють у місцях якісного дротового інтернету. Але працюємо над розширенням охоплення. Невдовзі плануємо збільшити кількість камер у Василівці. Хочемо охопити в'їзди та виїзди й інших населених пунктів ОТГ. Думаю, що за 2019-2020 роки справимося із цим завданням",- додав Євген Олександрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за рахунок ренти ОТГ вирішить свої проблеми

Три камери відеоспостереження встановили у селі Василівка ще 2017 року.

Для виконкому Коломацької сільради придбають легковий автомобіль за 570 тис. грн. Закупівлю проводять через систему "Прозорро". 12 лютого Коломацька ОТГ оголосила тендер.

Зараз ви читаєте новину «У селі під Полтавою стежитимуть за людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають