понеділок, 25 лютого 2019 16:05

У сільраду придбають транспорт за два мільйони гривень

Для виконкому Коломацької сільради придбають легковий автомобіль за 570 тис. грн. Закупівлю проводять через систему "Прозорро". 12 лютого Коломацька ОТГ оголосила тендер.

За документацією, автомобіль має бути не раніше 2019 року випуску, на п'ять пасажирських місць. За технічними характеристиками — двигун не менше 1,6 л, передній привід, багажне відділення об'ємом 460 л, фронтальні та бокові подушки безпеки водія й пасажира, клімат-контроль і круїз-контроль, підігрів сидінь і керма, адаптивна камера заднього огляду.

Також серед додаткового обладнання вказані зимові шини й килимки в салон.

Підрядник повинен доставити машину до 31 грудня 2019 року. Заявки на участь у торгах можна подати до 28 лютого. Аукціон відбудеться цього ж дня.

— Автомобіль украй необхідний для роботи. Нині в сільській раді один, не забезпечує всіх потреб, ще й ламається. Працівники змушені їздити чим прийдеться. Сподіваємося, що торги пройдуть якнайшвидше. Також оголосили на "Прозорро" тендер на придбання автобуса за мільйон чотириста тисяч гривень. Збираємося поставити його на рейс від свого комунального підприємства. Курсуватиме із села Василівка через Степанівку, Дудникове, Коломацьке на Полтаву й назад. Саме з цим рейсом зараз маємо проблеми, — говорить 34-річний Євген Почечун, голова Коломацької ОТГ.

Зараз ви читаєте новину «У сільраду придбають транспорт за два мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають