понеділок, 05 серпня 2019 18:15

Оголосили конкурс на посаду вчителя-реабілітолога

Оголосили конкурс на посаду вчителя-реабілітолога
У Полтавській районні раді оголосили конкурс на посаду вчителя реабілітолога. Фото: loyer.com.ua

5 липня в Полтавській обласній раді оголосили конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-реабілітолога.

Оголошення розмістили на сайті Полтавської районної ради.

Шукають вчителя-реабілітолога для роботи в Інклюзивно-ресурсному центрі Полтавської районної ради.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата - громадянство України, вища педагогічна освіта ступеня магістра та спеціальність відповідної галузі знань, відповідність професійного рівня, здатність за своїми діловими та моральними рисами виконувати посадові обов'язки, вільне володіння державною мовою.

Для проходження конкурсу потрібно здати письмовий кваліфікаційний іспит та пройти співбесіду. Іспит проводитимуть на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами та на знання основ спеціальної педагогіки й особливостей розвитку таких дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора Тростянецького дитсадка визначать 6 серпня

Щоб взяти участь у конкурсі, слід подати пакет документів. Зокрема, заяву та мотиваційний лист про участь у конкурсі, автобіографію з обов'язковим вказанням контактних даних, довідку про відсутність чи наявність судимості.

Також подати копії документів - паспорта громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, документів про освіту, вчений чи науковий ступінь, трудової книжки.

Чекають на перспективний план розвитку закладу інклюзивної освіти та бачення власної ролі в цьому процесі, письмову згоду на обробку персональних даних, 4 фотокартки розміром 4 х 6 см. За бажанням - інші документи, що підтверджують професійні та моральні якості претендента.

Документи приймають протягом 20 календарних днів із дня оприлюднення оголошення, тобто до 24 серпня 2019 року включно, за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка, 7, каб. 120, Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської районної ради.

Довідки та додаткову інформацію про вакансію можна отримати в директора Інклюзивно-ресурсного центру Наталії Павлик за тел. 0(66) 301 06 28 або електронною адресою [email protected].

26 липня в Щербанівській ОТГ провели конкурс на заміщення посади директора ліцею. Комісія розглядала одну кандидатуру, яку зрештою і затвердили.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили конкурс на посаду вчителя-реабілітолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають