субота, 22 грудня 2018 14:03

Нову ОТГ оскаржуватимуть у суді

Нову ОТГ оскаржуватимуть у суді
Депутати облради вирішили утворити нову ОТГ із сіл Тахтаулове, Жуки та Сем'янівки

Учора, 21 грудня, в Полтавському краєзнавчому музеї відбулася сесія облради. На ній депутати прийняли рішення утворити нову ОТГ із сіл Тахтаулове, Жуки та Сем'янівки, що у Полтавському районі.

Центром цієї громади вирішили зробити Сем'янівку. Про це повідомив Олександр Рубель, секретар Тахтаулівської сільської ради.

Жителі Тахтаулового обурені таким рішенням облради. Вважають його несправедливим, адже їхнє село має більшу чисельність населення і кращу інфраструктуру.

"Вважаємо, що центром ОТГ мало б бути наше село. У нас більше зареєстрованих жителів. Маємо три з половиною тисячі мешканців. У Сем'янівці - лише 1400.
У нас діє опорна школа на 500 учнів. А у них вона набагато менша. Також в Тахтауловому - розвинена інфраструктура. Навіть транспорт до нас ходить із Полтави в 21.30, а до Сем'янівки — в 17.00", розповів Рубель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В об'єднаній громаді цілодобово чергуватимуть пожежники

На сесії Тахтаулівської сільської ради прийняли рішення оскаржувати дії облради в суді.

"Подамо позивну заяву до суду. Також напишемо листа до президента, кабміну та ВР. Будемо шукати правду та відстоїмо справедливість", - додав чиновник.

21 грудня відбулася сесія Полтавської районної ради. Менше ніж за годину депутати проголосували за 51 питання.

Зараз ви читаєте новину «Нову ОТГ оскаржуватимуть у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають