пʼятниця, 21 грудня 2018 10:10

В об'єднаній громаді цілодобово чергуватимуть пожежники

В об'єднаній громаді цілодобово чергуватимуть пожежники
Малоперещепинська громада створила свою пожежну частину. Фото: informator.news

Днями на території Малоперещепинської об'єднаної громади Новосанжарського району відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони. Рятувальники чергуватимуть цілодобово.

Про це журналісту "Газети" розповіли в Головному управлінні надзвичайних ситуацій Полтавщини.

"Прямо у селі тепер знаходиться маленька пожежна частина. Це є великою допомогою для рятувальників із Нових Санжар, бо до Малого Перещепено велика відстань, кілометрів із 40. Коли виникає пожежа по нашим дорогам довго їхати. Поки дістануться рятувальники — все згорить. Тепер першечергово на ліквідацію пожежі будуть виїздити місцеві рятувальники, а при необхідності можуть під'їхати і з Нових Санжар. Все буде оперативніше", - розповів прес-офіцер служби надзвичайних ситуацій Полтавщини Віталій Шкаревський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавський "Авто-гриль" гасили 22 пожежники

Рятувальники працюватимуть у 4 зміни. На кожній буде 2 людини — пожежник і водій. Також постійно буде присутнім начальник відділення. Автомобіль надало в безкоштовну оренду Головне управління.

Подібних місцевих пожежних частин по Полтавській області створено більше 30.

Днями на вулиці Лялі Убийвовк села Мачухи Полтавського району згорів будинок. У приміщені знайшли тіло місцевого мешканця.

Зараз ви читаєте новину «В об'єднаній громаді цілодобово чергуватимуть пожежники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають