середа, 19 грудня 2018 17:55

Полтавський "Авто-гриль" гасили 22 пожежники
2

У Полтаві горів "Авто-гриль"
Фото: Світлана Бондарева
У Полтаві горів "Авто-гриль"

19 грудня зранку сталася пожежа в закладі громадського харчування "Авто-гриль Мисливець", на вул. Київське шосе, 74-б у Полтаві. Гасити вогонь виїхали 4 пожежні автоцистерни та 22 рятувальника.

Про це журналістам газети .Gazeta.ua в управлінні ДСНС Полтавської області.

"Про пожежу надходило багато дзвінків. Люди почали телефонувати з 5-ї ранку. Коли пожежники приїхали дах горів відкритим полум'ям. Знищена майже повністю покрівля з металочерепиці. Пошкоджене внутрішнє облицювання стін та різні речі. Суму збитків та причини пожежі з'ясовують пожежники", - пояснив прес-офіцер служби надзвичайних ситуацій області Віталій Шкаревський.

Правоохоронці офіційно не говорять про підпал, але на місці пожежі знайшли предмети, які можуть вказувати на підпал, повідомляють на poltava.to. Зокрема, знайшли кілька відер та рукавички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали масштабну пожежу в відділення "Нової пошти"

"Ресторан "Авто-гриль" належить ТОВ "Деметра АГМ", власником якого є Тетяна Ловцова. Остання, як бухгалтер, обслуговує фірми екс-мера Полтави Андрія Матковського та колишнього першого заступника міського голови Михайла Шевченка", - зазначено на ресурсі.

В Полтаві на центральному ринку сталася пожежа. Вогнем майже повністю знищений магазин "Меркурій".

Зараз ви читаєте новину «Полтавський "Авто-гриль" гасили 22 пожежники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають