вівторок, 30 липня 2019 16:35

Куля під шкірою та удар ножем - з'явилися подробиці сутички в Івашках

Куля під шкірою та удар ножем - з'явилися подробиці сутички в Івашках
В Івашках сталася стрілянина і поножовщина. Фото: barnews.city

У ніч на 25 липня в селі Івашки Полтавського району сталася сутичка між підлітками і місцевим мешканцем. У поліції розповіли подробиці того вечора.

Троє підлітків 16-17 років гуляли вул. Миру. Кинули каміння у вікно будинку родини 28-річного Олександра та Валентини Олійників. Чоловік вийшов з'ясувати стосунки. Під час сварки дістав травматичний пістолет, один із хлопців - ніж.

Речник Полтавської обласної поліції Юрій Сулаєв розповів "Газеті" про стан здоров'я учасників конфлікту.

"Хлопець має синці від травматичної зброї. Одна куля проникла під шкіру, проте не загрожує життю. У чоловіка справи гірші, отримав декілька ударів ножем. Мав серйозну операцію. Зараз обидва перебувають у другій міській клінічній лікарні Полтави", - розповів Сулаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві серед дня чоловік із рушницею напав на ювелірку

Підлітка затримали селяни, передали поліцейським. Це 17-річний учень однієї з полтавських шкіл. У село приїхав до друзів.

Олександр отримав сім ножових поранень.

У Миколаєві сталася масова бійка, в якій брали участь як хлопці, так і дівчата. Інцидент стався близько п'ятої ранку в суботу, 27 липня, біля бару "Імперіал" у центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «Куля під шкірою та удар ножем - з'явилися подробиці сутички в Івашках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають