четвер, 25 листопада 2021 10:40

Встигнути все: про що не можна забути перед Новим роком

Готуватися до головного зимового свята треба вже зараз, кажуть психологи. Перед Новим роком зростає рівень стресу: люди підраховують перемоги і поразки, складають задачі на майбутнє і одночасно продумують святкування. Режим "встигнути все" виснажує, тому варто розподілити завдання. Крім того, у другій половині грудня в усіх магазинах і закладах будуть черги, що спричинять витрати часу, негативні емоції та зайві контакти зі сторонніми людьми. Значно краще підійти до свята із розумним плануванням.

2022-й стане роком Чорного Водяного Тигра. Аби здобути його прихильність, рекомендують зустріти свято в оточенні теракотового, теплого коричневого, жовтого відтінків. Можна обрати у цих тонах новорічне вбрання, декор ялинки чи усієї домівки. Атмосфера ж має панувати енергійна, з домішкою хороших сюрпризів і несподіванок - це відповідає характеру тигра.

Під час підготовки до Нового року важливо зосередитися не лише на зовнішніх атрибутах, а й пам'ятати про найцінніше - себе самого та близьких людей. І таке піклування не варто відкладати на потім.

Подбати про себе: як правильно це зробити

Увага до себе - це, насамперед, підтримка здоров'я та краси. Зазвичай за буденними клопотами непросто знайти час на професійний догляд. Але в очікуванні найбільш магічної ночі варто влаштувати маленьке диво для себе. Наприклад, здійснити давню мрію про візуальні зміни, привести до ладу шкіру, позбутися проблем, які заважають із задоволенням дивитися в дзеркало.

Серед засобів для підтримки жіночої краси найбільший ефект демонструють салонні процедури. Їх розділяють за групами.

• Для обличчя: очищення та шліфовка шкіри, блефаропластика повік, розгладження зморшок.
• Для всього тіла: видалення пігментації, розтяжок, шрамів, судинної сітки, татуювань, лазерна епіляція, оздоровчі масажі та обгортання.
• Для волосся: відновлення росту, надання шовковистого вигляду.

При виборі салону треба звертати увагу на високу якість медичного обладнання та кваліфікацію спеціалістів. У Полтаві цим критеріям відповідає "Laser Studio ELLE". Це єдиний салон міста, де є все для здоров'я та краси: від омолодження обличчя до інтимної пластики. Мають ліцензію МОЗУ та апаратуру, сертифіковану американським FDA.

  Салон "Laser Studio ELLE" має ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, що видана на підставі наказу МОЗ України № 1912 від 19.10.2018 року. Реєстраційне досьє від 09.10.2018 No 01/0910-М
Салон "Laser Studio ELLE" має ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, що видана на підставі наказу МОЗ України № 1912 від 19.10.2018 року. Реєстраційне досьє від 09.10.2018 No 01/0910-М

Доглядові та естетичні процедури можуть займати від одного дня до кількох тижнів. Тому є сенс починати перевтілення вже зараз, аби встигнути до свят. Якщо складно виділити певну суму на красу, доречним стане лайфхак: замовити Святому Миколаю або Діду Морозу подарунковий сертифікат до студії лазерної медицини "ELLE" на одну чи кілька процедур. А коли розмірковуєте, що подарувати на Новий рік близькій людині - такий сертифікат також стане у нагоді. Зовнішні зміни, догляд і краса допоможуть кожній жінці увійти в прийдешній рік із впевненістю та покращеним настроєм.

Турбота про рідних і друзів: ідеї універсальних презентів

Не меншої уваги, ніж власне здоров'я, потребує найближче оточення. Основне правило новорічних подарунків для рідних - щоб вони були "про увагу і піклування". Майже безпрограшний варіант - практичні речі для дому, що додають затишку і комфорту. Це можуть бути:

• в'язані вироби хенд-мейд: пледи, накидки, килими, кошики;
• халати або рушники з індивідуальними, тематичними написами;
• якісна постіль, подушки або ковдри.

Останній пункт, до речі, є найбільш влучним, коли треба підготувати презент одразу для пари - батьків, кумів, для родини сестри або друзів-молодят. Так можна уникнути подвійних витрат і порадувати близьких дійсно потрібною річчю. Одним із вдалих рішень буде подарунок від українського виробника текстилю "Good-dream". Тут можна придбати елегантні однотонні комплекти постільної білизни, зібрати такі комплекти на свій смак або пошити за індивідуальними розмірами. Тканини сертифіковані, не дають усадку, не втрачають колір, не кошлатяться. Ковдри і подушки гідно проходять випробування часом. Посилки у "Good-dream" відправляють одразу після замовлення, не вимагають завдатку чи мінімальної суми чеку. А при купівлі від 1000 грн оплачують пересилку замість клієнта. Поки у поштових компаній не почався період новорічного авралу, є можливість швидко і без проблем замовити святкові дарунки. Детальніше дізнатися про товари компанії можна на сайті Good-dream.ua.

  Елегантний комплект постільної білизни  буде чудовим подарунком на Новий рік
Елегантний комплект постільної білизни буде чудовим подарунком на Новий рік

Аби додати підготовленому пакунку особливого настрою, варто подумати про тематичне оформлення. Найпростіша ідея - пакувальний папір, готові бокси чи коробки. Якщо цього замало - можна власноруч декорувати презент за допомогою новорічних кульок, хвої, кориці чи смаколиків.

Починайте діяти вже сьогодні - і Новий рік принесе гармонію та задоволення.

Зараз ви читаєте новину «Встигнути все: про що не можна забути перед Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі