понеділок, 23 жовтня 2023 11:56

Що подарувати чоловікові на Новий рік
Позиція

Не встигли озирнутися, як жовтень закінчиться. А там ще пара місяців — і Новий рік. Тож саме час задуматися про подарунки для коханого чоловіка. У статті знайдете кілька найцікавіших і найпопулярніших на нашу думку варіантів.

Автор: Depositphotos
  Готуючи подарунок чоловікові, необхідно враховувати особисті уподобання, хобі та захоплення
Готуючи подарунок чоловікові, необхідно враховувати особисті уподобання, хобі та захоплення

На що звертати увагу під час вибору подарунка

Вирушаючи за покупкою, необхідно враховувати кілька важливих моментів.

● Вік чоловіка. Що ідеально підійде молодому й активному, то може бути недоречним для зрілого одержувача подарунка.

● Ступінь близькості. Тут також працює принцип: чоловікові, коханій людині або родичу можна дарувати більш інтимні та особисті подарунки на відміну від колеги або начальника.

● Особисті уподобання, хобі та захоплення. Цей нюанс допоможе вибрати правильний подарунок. Недоречним, наприклад, буде подарувати рибалці нову ігрову консоль і навпаки — гравцеві вудку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 ідей, що подарувати захисникам і захисницям

Топ найпопулярніших подарунків

Найпоширеніший варіант — хороший алкоголь. Тут є де розвернутися: можна купити джин, хороший витриманий коньяк або віскі, колекційне вино року народження обдаровуваного. Чим оригінальніше буде оформлена пляшка, тим краще. Можна придивитися до наборів, у яких є алкоголь і посуд під нього.

Тример

Сучасні чоловіки не менше за жінок доглядають за волоссям і рослинністю на обличчі. Тому гарним подарунком може стати тример. Завдяки набору насадок можна підрівняти скроні, прибрати волосся в носі або вухах, підстригти бороду або вуса. Кількість насадок може варіюватися від двох до шести й більше.

Набір інструментів

Він сподобається чоловікові, який не бачить себе без улюбленої справи. Заздалегідь поцікавтеся, чого не вистачає в спеціалізованій колекції. Можливо, набору викруток, шуруповерта, шліфувальної машини та дисків до неї. Краще обирайте інструмент у зручному переносному кейсі.

Шкіряні вироби

Якщо чоловік діловий, зверніть увагу на портфель для документів, папку для них, стильний ремінь, гаманець, портсигар із натуральної шкіри. Якісні вироби мають презентабельний вигляд і служать довго.

Автопилосос

Цей прилад потрібен автолюбителю. Девайс допомагає підтримувати салон в ідеальній чистоті. Можна вибрати модель для сухого або вологого чищення. Другий варіант допоможе впоратися навіть із розталим снігом або дощовою водою на килимках.

Сертифікат на екстремальну активність

Зрозуміло, що сьогодні в Україні особливо не розженешся з екстремальними видами спорту. Але навіть, якщо відкласти вбік польоти на параплані, стрибки з парашутами й дайвінг, можна запропонувати стрибок із висоти, похід у гори або рафтинг у Карпатах.

Будь-який подарунок бажано якісно упакувати. Неважливо, чи буде це алкоголь, обраний у магазині Маудау, або один із запропонованих предметів. Обов'язково даруйте презент у гарному настрої.

 

Щоб зробити чоловіка по-справжньому щасливим, не обов'язково дарувати коштовний подарунок. Він може оцінити навіть найдрібнішу символічну річ.

Але важливо знати, що категорично не можна дарувати чоловіку, щоб не зіпсувати йому життя. Gazeta.ua подає 10 ідей подарунків для чоловіків, про які краще забути.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати чоловікові на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі