четвер, 15 вересня 2016 12:15

"Охорона здоров'я 2016": Звідси стартує майбутнє.

 

З 4 по 6 жовтня 2016 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський пр., 15) на Лівобережній відбудеться Ювілейна 25-а Міжнародна медична виставка "Охорона здоров'я".

Організаторами цього масштабного експозаходу "Охорона здоров'я 2016" виступають компанії ДП "Прем'єр Експо" (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GIMA (Німеччина).

Співорганізатор - Міністерство охорони здоров'я України. Генеральний інформаційний партнер - компанія "Моріон".

Різноплановість тематичних розділів виставки "Охорона здоров'я 2016" свідчить про широту спектру експозиції: "Медична техніка, обладнання для лікування та діагностики", "Витратні матеріали, шовні матеріали, медичний одяг, засоби для догляду та гігієни", "Медичні меблі", "Сучасні інформаційні технології в медицині", "Лабораторна медицина", "Медичні науково-дослідні, навчальні заклади", "Інноваційні медичні технології","Послуги проектування, комплексного облаштування лікарень, лікарських кабінетів, лікувальних закладів, санаторіїв", "Обладнання для очищення, дезінфекції, стерилізації та зберігання стерильних виробів".

Щорічно виставка "Охорона здоров'я" збирає понад 350 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Свою участь у виставці "Охорона здоров'я 2016" уже підтвердили 200 учасників, серед яких компанії з Бельгії, Нідерландів, Білорусії, Італії, Казахстану, Китаю, Латвії, Литви, Польщі, Німеччини, Туреччини.

Єдиний інформаційний і виставковий простір експозиції, безумовно, буде сприяти просуванню та впровадженню інноваційних технологій в практичну медицину.

Науково-практична програма

Для майбутньої виставки "Охорона здоров'я - 2016" підготовлена ​​насичена ділова та науково-практична програма за основними напрямками розвитку охорони здоров'я. Программа на сайті виставки www.publichealth.com.ua.

Осучасненням медицини, проривом в майбутнє по праву слід назвати анонсовані новинки виставки: майданчик інноваційних технологічних рішень DIGITAL MED (Організатори: MEDBLOG, Українська асоціація розвитку інформаційних технологій в медицині, International Society for Telemedicine & eHealth (ISfTeH) і Medical Outsourcing Days - конференцію для керівників медичних установ (Організатори: Студія охорони здоров'я, Prozorro).

"Медичний туризм. Виставка & Конференція. Київ"

В2В проект "Медичний туризм. Виставка & Конференція. Київ" (MTEC.Kyiv) об'єднає вже декілька років поспіль обʼєднає професіоналів галузі охорони здоров'я та експертів туріндустрії. MTEC.Kyiv проходить за підтримки Української асоціації медичного туризму та Асоціації лікарів медичного туризму.

Будемо раді бачити Вас з 04 ​​по 06 жовтня 2016 року за адресою: м.Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15 (метро "Лівобережна").

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті: www.publichealth.com.ua

ДП "Прем'єр Експо"

Телефон: +380 (44) 496-86-45 (262, 273)

e-mail [email protected]

cайт: www.publichealth.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Охорона здоров'я 2016": Звідси стартує майбутнє.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі