середа, 22 травня 2024 10:32

Квіти для мам Героїв: зворушлива акція, яка об'єднала серця

Напередодні Дня матері компанія FLOWERS.UA провела акцію "Квіти для мами Героя", яка торкнулася найглибших струн душі.

Автор: FLOWERS.UA
  Компанія FLOWERS.UA провела акцію "Квіти для мами Героя"
Компанія FLOWERS.UA провела акцію "Квіти для мами Героя"

Завдяки небайдужості сотень людей FLOWERS.UA змогли висловити слова підтримки та подарувати букети свіжих квітів матерям, чиї діти віддали своє життя за нашу свободу.

Представники компанії відвідали матерів Героїв у різних куточках України. Отримуючи квіти, жінки не могли стримати сліз, адже цього дня вони особливо гостро відчували порожнечу без дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відзначаємо День сім'ї: добірка найзворушливіших листівок з привітаннями для рідних

До акції "Квіти для мами Героя" приєдналися сотні небайдужих українців. Компанія з вдячністю подвоїла кількість замовлених букетів, щоб удвічі більше матерів змогли відчути тепло та турботу.

Більшість матерів побажали залишитися за кадром, але FLOWERS.UA дбайливо зберігає у своїх серцях їхні образи і ту безмежну любов, яку вони випромінюють.

Автор: FLOWERS.UA
  До акції "Квіти для мами Героя" приєдналися сотні небайдужих українців
До акції "Квіти для мами Героя" приєдналися сотні небайдужих українців

Особливу подяку компанія висловила ГО "Незламні матері України" та лідерам думок Олександрі Миколюк, Антоніні Предко, Владиславу Морозу, Марині Джузеппе, Оксані Тимків та іншим за сприяння у проведенні цієї важливої акції.

FLOWERS.UA планує зробити "Квіти для мами Героя" щорічною традицією. Адже пам'ять наших Героїв вічна, поки ми їх пам'ятаємо.

Приєднуйся до нас

Наступного року ви також зможете стати частиною цієї важливої ініціативи та подарувати частинку свого тепла мамам, які віддали своїх дітей за наше мирне небо.

Разом ми можемо зробити їхнє життя трохи світлішим.

Слава Україні! Героям слава!

ГО "Незламні матері України" та "Київський обласний центр допомоги Захисникам України" подякували всім учасникам цієї акції.

12 травня українці відзначають День матері. У цей день хочеться вкотре висловити свою любов та повагу до найріднішої людини у світі.

Gazeta.ua підготувала добірку найзворушливіших крилатих висловів.

Зараз ви читаєте новину «Квіти для мам Героїв: зворушлива акція, яка об'єднала серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі