вівторок, 27 серпня 2019 12:00

Як обрати професіонального ведучого на весілля

  Тамада допоможе молодятам зробити своє свято веселим та безтурботним
Тамада допоможе молодятам зробити своє свято веселим та безтурботним

Весілля – найважливіша подія у житті будь-якої пари. Як же хочеться, щоб у цей день нічого не заважало веселитися і при цьому залишатися спокійним за себе і гостей. Ведучий – одна з головних критерій на весіллі. Ідеально, якщо він вміє жартувати та проводити не вульгарні конкурси. Розважає гостей так, щоб нікому не було соромно. Правильно підібраний ведучий – запорука вашого свята.

Провели купу розмов з ведучими, але жоден не підійшов? Є вихід. Сайт girko.net допоможе вам підібрати тамаду мрії. Всього один клік і ваше свято пройде ідеально.

"У червні було весілля, до якого готувалися цілий рік. Найважче було знайти нормального ведучого, який не буде псувати настрій нам і гостям. Знайома порадила сайт girko.net. Зайшли та обрали категорію - ведучий на весілля у Дніпрі. Одразу пошук показав 14 ведучих, про яких є вся інформація та ціни. Адже ціна теж грає велику роль у цьому, не хочеться переплачувати. Зв'язалися з ним, домовились про зустріч. У результаті наше весілля пройшло на ура. Я не думала про те, чи нудно моїм гостям. Він проробив нереальну роботу. Головне – не було цих вульгарних конкурсів. Усі були задоволені", - каже Олена Гаймак з Дніпра.

На сайті ви зможете знайти ведучого за ціною, на яку розраховуєте. Обираючи тамаду - зможете подивитися фото-звіт та кількість проведених заходів. А деякі ведучі працюють у парі з звукорежисером, тому можна вдвічі зекономити.

"Хотіли знайти ведучого з хорошим голосом та індивідуальною програмою свята. Готові були заплатити великі гроші за це. Шукали в інтернеті й випадково натрапили на сайт "Гірко". За декілька хвилин знайшли ведучу, яка працює на радіо. Подзвонили і відразу зрозуміли – це вона. Беремо! На весіллі друзі підходили і питали де ми знайшли таку класну ведучу. А я хвалилась, що ще й зекономили. Розраховували на 20 тисяч, а заплатили – 14", - каже Іванна Козлюк із Запоріжжя.

Сайт girko.net направлений на те, щоб допомогти молодятам зробити своє свято веселим та безтурботним. Тут ви знайдете не лише популярних ведучих, а й справжніх зірок, які вже просто гуру в проведені свят. Просто перейдіть на сайт, оберіть категорію і місто. Знайдіть ведучого своєї мрії за декілька хвилин. Це все можна зробити лежачи на дивані, або обираючи весільну сукню.

"Це просто геніально. Тамада був настільки крутий, що на родини донечки теж запросили його. Тепер – тільки він і сайт girko.net. Рекомендую всім. Добре, що в 2019 році можна не думати, що ваше свято пройде невдало. Стільки можливостей. Щаслива, що натрапила на girko.net", - каже Уляна Боднар з Мукачево.

Якщо ви і досі сумніваєтесь – просто натисніть на посилання і все побачите самі. Декілька хвилин і ваше весілля у руках професіонала. Зробіть правильний вибір!

Зараз ви читаєте новину «Як обрати професіонального ведучого на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі