четвер, 31 серпня 2023 16:31

Agro.ria – нова онлайн-платформа з продажу сільськогосподарської техніки

Автор: agro.ria.com
  Сайт AGRO.RIA – це новий проєкт на вітчизняному ринку з продажу сільськогосподарської техніки
Сайт AGRO.RIA – це новий проєкт на вітчизняному ринку з продажу сільськогосподарської техніки

Українські фермери мають змогу купити техніку для збору врожаю та оброблення землі на спеціалізованому онлайн-порталі agro.ria.com. Тут продається нова й вживана агротехніка у різному стані, комплектації та широкому діапазоні цін.

Огляд AGRO.RIA

Сайт AGRO.RIA – це новий проєкт на вітчизняному ринку з продажу сільськогосподарської техніки. Він є відгалуженням популярного в Україні ресурсу Авто. Ріа і вже користується чималим попитом, що підтверджують тисячі оголошень з продажу сільськогосподарської техніки й навісного обладнання.

Сайт легкий і не перевантажений сторонньою інформацією, зі зручною навігацією та системою фільтрів, за допомогою яких можна задавати певні критерії пошуку за типом техніки, виробником і місцем знаходження в Україні. Знайти необхідну с/г машину можна також скориставшись пошуком "я шукаю", ввівши відповідний запит.

Вся розміщена на сайті агротехніка розподіляється на категорії за типом, для зручності пошуку, та вибору потрібної машини для певних сільськогосподарських задач:

1. Трактори.

2. Комбайни.

3. Жниварки.

4. Мототрактори.

5. Мотоблоки.

6. Культиватори.

7. Сівалки.

8. Борони.

9. Плуги.

10. Оприскувачі.

Більше всього продаж техніки приходиться на таких виробників, як: New Holland, YTO, John Deere, Dongfeng, Lovol, Білорус, Solis, Shifeng, Claas, New Holland, Bourgoin, Massey Ferguson, Deutz-Fahr Topliner, Volvo, Dronningborg та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За два роки ринку продали всього 1% землі. Яка ціна гектара

Функціонал сайту

На AGRO.RIA можна легко знайти необхідну сільськогосподарську техніку, порівнявши пропозиції від декількох продавців за ціною, фото, характеристиками. Є можливість зв'язатись з продавцем і обговорити деталі, а можливо, домовитись за знижку.

Також на сайт можна виставити на продаж власну техніку. Для цього треба натиснути кнопку "продати техніку" і авторизуватись на сайті (зареєструватись, якщо вперше). Далі потрібно додати фото та заповнити всі обов'язкові й необов'язкові поля:

1. Тип сільськогосподарської техніки.

2. Марка, модель і рік випуску.

3. Напрацювання.

4. Характеристики.

5. Опції.

6. Ціну.

7. Опис машини чи обладнання тощо.

Автор: agro.ria.com
  На AGRO.RIA можна легко знайти необхідну сільськогосподарську техніку, порівнявши пропозиції від декількох продавців за ціною, фото, характеристиками
На AGRO.RIA можна легко знайти необхідну сільськогосподарську техніку, порівнявши пропозиції від декількох продавців за ціною, фото, характеристиками

Переваги AGRO.RIA

1. Продається виключно спеціалізована с/г техніка й обладнання.

2. Завжди актуальні оголошення.

3. Найбільший каталог сільськогосподарської техніки та навісного обладнання.

4. Зрозуміла навігація та юзабіліті сайту.

5. Перевірені продавці й сільськогосподарські машини.

6. Прозорі умови й чесні ціни від власників.

7. Зручність для покупців і продавців.

Висновок

Купуйте та продавайте спецтехніку швидко й безпечно на AGRO.RIA. Тут всі свої.

Ми гарантуємо безпеку та прозорість усіх угод, а також надаємо юридичну та технічну допомогу за потреби. Наша онлайн платформа з продажу та купівлі сільськогосподарської техніки допоможе вам заощадити час та гроші, а також знайти найкраще рішення для вашого бізнесу.

Думки на сайті CNN Ховард Баффета, голови і гендиректора Фонду Ховарда Баффета, який працює над покращенням життя в найбідніших спільнотах світу, вкладаючи кошти у продовольчу безпеку, пом'якшення наслідків конфліктів, суспільну безпеку та зусилля боротьби проти торгівлі людьми. А також фермера та фотографа

Під час осіннього збирання врожаю в сільській місцевості Америки ви можете час від часу натикатися на механічну колону зернозбиральних комбайнів, що гуркотять дорогою і прямують невідомо куди. Швидше за все, водії цих величезних машин їдуть на ферму, яку вони не знають, щоби зібрати врожай, який вони ніколи не садили для фермера, якого ніколи не зустрічали. Роблять вони це, не просячи ні копійки натомість.

Зараз ви читаєте новину «Agro.ria – нова онлайн-платформа з продажу сільськогосподарської техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі