неділя, 07 квітня 2013 17:31

Звільнення Луценка - перший крок у правильному напрямку - Президент Єропарламенту

Звільнення Луценка - перший крок у правильному напрямку - Президент Єропарламенту
Фото: armenpress.am

Президент Європейського парламенту Мартін Шульц вважає звільнення екс-міністра Юрія Луценка позитивним сигналів і кроком у правильному напрямку.

Шульц "глибоко подякував" президентові Коксу та Кваснєвському за їх зусилля у забезпеченні помилуваня та звільнення Луценка. "Зобов'язання Кокса та Кваснєвського під моєю опікою гарантували, що Юрій Луценко - вільна людина, який може насолоджуватися першої за роки вночі з сім'єю. Я вітаю помилування та звільнення Луценка як позитивний сигнал", - заявляє президент Європарламенту.

Він також висловив упевненість в тому, що в Україні "потрібна справедлива і незалежна судова система, і звільнення Луценка - крок у правильному напрямку".

Крім того, Шульц нагадав, що звільнення Ю.Луценка послідувало попередньому звільненню в серпні колишнього міністра оборони Валерія Іващенка. "Наші зусилля, спрямовані на поліпшення умов і рішення справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка утримується українською владою, тривають", - запевнив він.

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Луценка - перший крок у правильному напрямку - Президент Єропарламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі