четвер, 12 квітня 2012 23:48

Журналіст розповів, за що отримав квартиру, через яку звинувачують Турчинова

Журналіст розповів, за що отримав квартиру, через яку звинувачують Турчинова
Заяви ГПУ - це піар, спрямований проти Олександра Турчинова, вважає журналіст. Фото: news2000.com.ua

Журналіст Станіслав Речинський в ефірі телеканлу ТВі розповів, що отримав квартиру законно на підставі комплексу причин.

Саме через факт отримання цим журналістом квартири у незаконних діях обвинувачують першого заступника лідера партії "Батьківщина" Олександра Турчинова. Начебто, Турчинов сприяв незаконному отриманню поза чергою квартири журналістом. Подібну скаргу начебто написав пенсіонер МВС Петро Арнаутов до Генпрокурора Віктора Пшонки, де попросив перевірити факт видачі квартири екс-головою СБУТурчиновим журналісту.

Він зокрема уточнив, що на момент отримання квартири не був журналістом, а був співробітником СБУ.

"Квартиру я отримав на підставі комплексу ознак: я є ветераном військових дій, у мене є проблеми одного з дітей і ми проживали на площі, яка, м'яко кажучи, не відповідала стандартам. Нас було 7 осіб на 40 кв.м.", - розповів він.

Журналіст також зазначив, що коли почав працювати в СБУ, в перші дні подав заяву в управління квартирного обліку про постановку в чергу. "Для мене самого було несподіванкою, коли з цих суто формальних ознак через якийсь час я отримав орден на квартиру", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Турчинова копає заздрісний екс-міліціонер, який хоче квартиру

Речинський також упевнений, що заяви заступника генпрокурора Рената Кузміна - це піар-розмови:

"Жодних ані повісток, ані дзвінків, ані спроб допитати або перевірити. Але в той же час я знаю, що вже збиралася інформація по цій темі. Тому що сьогодні проходила прес-конференція так званих ветеранів спецназу, про які говорив Кузьмін. Насправді це не ветерани спецназу, а колишні міліціонери з Одеси. В їхній заяві було точно вказано, що у мене саме семеро людей жило в квартирі. Тобто, перевірка була проведена до створення цього "голосу народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура порушить справу проти Турчинова?

"Це зараз модно, що прокуратура реагує на листи обурених громадян", - додав він.

Журналіст також упевнений, що подібні заяви спрямовані проти Турчинова: "Вони все таки можуть спробувати порушити якусь справу, яка просто буде довго тягнутися, тому що підстав там немає жодних".

"З іншого боку - дискредитація лідера опозиції. І дискредитація, можливо залякування, також мене, як власника опозиційного сайту. Дуже прості причини, які лежать на поверхні", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: ГПУ - це агітаційна бригада, яка займається чорним піаром щодо опозиції

Речинський також зазначив: "Що мене тішить, що Кузьмін не знайшов жодного співробітника СБУ, який би взяв на себе цю роль фальшивого "голосу народу". Тобто, таких не знайшлося. Знайшлись якісь співробітники міліції".

Зараз ви читаєте новину «Журналіст розповів, за що отримав квартиру, через яку звинувачують Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі