середа, 11 жовтня 2023 06:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зробив нову заяву про ситуацію на фронті

Зеленський зробив нову заяву про ситуацію на фронті
Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує просуватися "крок за кроком", незважаючи на намагання Росії атакувати. Фото: president.gov.ua

Крок за кроком Україна продовжує просуватися на полі бою.

Росія безуспішно намагається атакувати на фронті, а Сили оборони просуваються, хоч і повільно, заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє France 2.

"Росія намагається безуспішно контратакувати, а ми крок за кроком продовжуємо просуватися. Але ми рухаємося не так швидко, як очікувалося і хотілося б", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Візит принесе користь обом народам": Зеленський поїхав до Румунії

Зеленський також наголосив, що в глобальному плані час на боці РФ, тому не можна допускати, щоб допомога Україні перервалась.

На Мелітопольському напрямку Збройні сили України завдають російським окупантам втрат під час активних контрнаступальних дій і закріплюються на зайнятих рубежах.

На Бахмутському напрямку Сили оборони мають частковий успіх у районі Андріївки, заявив 10 жовтня речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зробив нову заяву про ситуацію на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі