вівторок, 10 жовтня 2023 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

В Генштабі розкрили подробиці контрнаступу

В Генштабі розкрили подробиці контрнаступу
Сили оборони відбили чотири ворожі атаки в районі Кліщіївки. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Мелітопольському напрямку Збройні сили України завдають російським окупантам втрат під час активних контрнаступальних дій і закріплюються на зайнятих рубежах.

На Бахмутському напрямку Сили оборони мають частковий успіх у районі Андріївки, заявив 10 жовтня речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефір телемарафону, передає Gazeta.ua.

"На цих напрямках триває наступальна операція. Військові ЗСУ продовжують закріплюватися на зайнятих рубежах та виснажують ворога. Ведуть активні наступальні дії на Мелітопольському напрямку, завдають військам російських загарбників втрат у живій силі та техніці", - зазначив представник Генштабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог посилив локальні атаки на південному фронті - ISW

Сили оборони відбили чотири ворожі атаки в районі Кліщіївки Донецької області. Водночас захисники продовжують наступальні та штурмові дії на Бахмутському напрямку.

"Бійці ЗСУ мають частковий успіх у районі Андріївки. Закріплюються на досягнутих рубежах", - розповів Ковальов.

Збройні сили України на фронті продовжують контрнаступ на декількох напрямках. Сили оборони досягли успіхів поблизу Кліщіївки та Андріївки на Донбасі, а також у районі Вербового у Запорізькій області, свідчать свіжі карти Інституту вивчення війни (ISW). Ситуація в Харківській та Луганській областях досі напружена.

Зараз ви читаєте новину «В Генштабі розкрили подробиці контрнаступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі