вівторок, 09 січня 2024 16:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський вперше у новому році зібрав Ставку. Які головні теми

Зеленський вперше у новому році зібрав Ставку. Які головні теми
Президент Володимир Зеленський сказав про забезпечення фронту снарядами і дронами. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський зібрав засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у вівторок.

"Командувачі основних напрямків та операцій були присутні очно. Разом з ними, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом і Мінцифрою в усіх деталях розібрали тему забезпечення фронту снарядами та дронами. Фактичні витрати, щоденна потреба, розподіл між підрозділами", - заявив президент.

Систематизували поточні та майбутні контракти, допомогу від партнерів, власне виробництво, зокрема відкриття нових ліній, сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це суттєвий удар по терористичній Москві" - українська розвідка отримала таємні документи росіян

"Робимо все, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для виконання завдань", - заявив.

"Інша важлива тема - ППО. Проаналізували останні російські удари та ефективність Повітряних сил. Узгодили наші наступні кроки для посилення захисту міст, громад, підприємств та об'єктів критичної інфраструктури", - сказав президент.

Сили оборони України відбили атаки російських окупантів на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському і Запорізькому напрямках, повідомив вранці Генеральний штаб Збройних сил України.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив про взяття у полон 30 російських окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський вперше у новому році зібрав Ставку. Які головні теми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі