вівторок, 09 січня 2024 12:43

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ взяли у полон майже 30 російських окупантів за три дні

ЗСУ взяли у полон майже 30 російських окупантів за три дні
За три дні ЗСУ взяли у полон майже 30 російських окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України на Таврійському напрямку взяли у полон майже 30 російських окупантів за три дні.

Авіаударів вчора не було, повідомив 9 січня командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

"За три дні майже 30 полонених окупантів. У зоні відповідальності "Таврії" 8 січня авіаударів не було, але росіяни завдали п'ять ракетних ударів, провели 37 бойових зіткнень та здійснили 452 артобстріли", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні трупів і гори металобрухту: повідомили нові втрати РФ в Україні

За словами Тарнавського, захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках.

За минулу добу знищили 375 окупантів та 21 одиницю військової техніки. Зокрема: два танки, п'ять ББМ, артсистему, дев'ять БпЛА, два автомобілі та одиницю спецтехніки.

Триває 685-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

Росія продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснюючи обстріли з реактивних систем залпового вогню по численних цивільних об'єктах нашої держави, повідомив уранці 9 січня Генеральний штаб Збройних сил України. Протягом минулої доби на фронті відбулося 67 бойових зіткнень.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ взяли у полон майже 30 російських окупантів за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі