понеділок, 25 березня 2024 22:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: Путін - хвора істота. Коли його не стане - зникне терор

Зеленський: Путін - хвора істота. Коли його не стане - зникне терор
Коли Путіна не стане, терор щезне разом із ним, сказав президент України Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Володимир Путін - хвора і цинічна істота.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні Путін знову розмовляв сам з собою, і це знову транслювали по телебаченню. Знову звинувачує Україну хвора і цинічна істота. Всі у нього терористи окрім нього самого", - сказав Зеленський.

"Хоча терором вже два десятиліття живиться саме він (Путін. - Gazeta.ua). Саме він найбільше вікно для терору. Він та його спецслужби. І коли його не стане, запит на терор і насильство щезне разом із ним. Бо це його запит, нічий більше", - заявив президент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб розповів про ворожі атаки на сході - вечірнє зведення

Зеленський подякував усім, хто працює для ліквідації наслідків російських ударів.

"Київ - балістика сьогодні, пошкоджені будинки, будівля академії мистецтв. Постраждали люди - усім надано необхідну допомогу. Слава богу, в академії не було дітей. Розбір завалів триває увесь день. Одеса та Миколаїв - після ударів по енергообʼєктах ситуація непроста, усі необхідні служби, ремонтні бригади були задіяні. Вдень знову удар по Одесі - люди були травмовані. Харків - досі особливо складно, але кожен день потроху додає енергії місту", - сказав президент.

"Зараз надзвичайно важливо звертати увагу на тих, хто потребує підтримки. І навіть якщо людям буває незручно просити інших про допомогу, будь ласка, зверніть увагу самі, підтримайте, не залишайте людей наодинці зі складнощами", - звернувся Зеленський.

25 березня російський диктатор Путін заявив, що теракт у місті Красногорськ Московської області Російської Федерації скоїли "радикальні ісламісти" і вони після цього нібито намагалися потрапити до України. Також заявив про "ланку для тих, хто воює" із ним "руками київського режиму".

Заяви російської ФСБ, що підозрювані у теракті нібито планували перейти російсько-український кордон, розраховані або на відвертих невігласів, або на зазомбоване російське населення, сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: Путін - хвора істота. Коли його не стане - зникне терор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі