середа, 14 грудня 2011 11:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко закликав суддів згадати, що вони люди і матері

Власенко закликав суддів згадати, що вони люди і матері

Апеляційний суд пішов до нарадчої кімнати вирішувати питання щодо зміни запобіжного заходу екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Перед тим прокурор Олександр Микитенко заявив, що обвинувачення не вбачає підстав для задоволення клопотання захисту. За його словами, на цій стадії суду таке питання не розглядається.

Після того захисник Тимошенко Серій Власенко заявив, що він переконаний у тому, що суд відмовить у зміні запобіжного заходу, тому що у судовому засіданні немає юриспрунденції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди Тимошенко і міліція влаштували під судом штовханину

Звертаючись до колегії судів, "бютівець" наголосив: "Не бійтеся. Вона вже вдруге заарештована. Скасуйте  рішення і вона продовжуватие лежати у СІЗО... я не вірю у вашу щирість і відвертість... Не зображуйте із себе суддів. На жаль, ви виконуєте вказівки".

Власенко нагадав, що канадські спеціалісти запропонували медичну допомогу Тимошенко і вона погодилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди Тимошенко стягуються до Апеляційного суду

"Але для цього треба громадська свідомість трьох жінок, які сидять на судійських місцях. Або, щонайменше, совість", - наголосив він.

Власенко вважає, якщо президент Віктор Янукович захоче відпустити Тимошенко, то судді ухвалять відповідне рішення, а якщо не захоче, то залишить її під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокати: Тимошенко можуть доставити на судове засідання на ношах

"Згадайте, що ви люди. Не кати, як Микитенко (прокурор у справі Тимошенко - Gazeta.ua), не такі, як лікарі, які пишуть, що вона можке бігати в суд. Що ви матері, у вас є діти, чоловіки, брати та сестри", - сказав Власенко суддям.

Зараз ви читаєте новину «Власенко закликав суддів згадати, що вони люди і матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі