неділя, 07 серпня 2011 11:56

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко: Рішення арештувати Тимошенко приймав папа Карло, а озвучив Буратіно

Власенко: Рішення арештувати Тимошенко приймав папа Карло, а озвучив Буратіно

Народний депутат від БЮТ Сергій Власенко у понеділок намагатиметься отримати дозвіл відвідати екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко у Лук'янівському слідчому ізоляторі.

Про це він заявив журналістам під станами Печерського районного суду Києва, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Виходячи з процедур слідчого ізолятору, це займає декілька днів. Тобто цю заяву треба зареєструвати, вона проходить всі необхідні інстанції. Як правило це займає день-два. Я дуже сподіваюся, що у вівторок-середу зможу потрапити до Юлії Володимирівни", - сказав нардеп

Він зазначив, що якщо кримінальну справу стосовно Тимошенко у суді слухатимуть як раніше, з 10-ї до 20-ї години щодня, то адвокати та захисники не зможуть потрапити до екс-прем'єра.

"Змінивши їй запобіжний захід, суддя не просто порушив закон, а і додатково обмежив її право на захист. Рішення не відповідає закону ні за формою, ні за змістом і має бути відмінено. Юриспруденції в цьому рішенні рівно нуль відсотків - це політика. Його приймав не суддя Кірєєв - він як Буратіно його тільки озвучив. Рішення приймав папа Карло, який сидить в одному з кабінетів на Банковій.

Власенко також заявив, що захист Тимошенко має намір оскаржити рішення суду про зміну їй запобіжного заходу на арешт.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: Рішення арештувати Тимошенко приймав папа Карло, а озвучив Буратіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі