пʼятниця, 08 листопада 2013 00:38

Увесь світ дивиться, як європейські посланці підтирають нашій владі соплі — Палій

Увесь світ дивиться, як європейські посланці підтирають нашій владі соплі — Палій
Олександр Палій. Фото: ipress.ua

Увесь світ зараз дивиться, як іноземні посередники — представники місії Європарламенту — їздять в Україну і "підтирають соплі" нашим державним діячам.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив політолог Олександр Палій.

Зокрема, коментуючи учорашні події у Верховній Раді та переговори із місією Кокса-Кваснєвського, Палій зазначив, що у нього склалось негативне вражання від дій українських політиків.

"Враження загальне таке, що у нас величезне превалювання особистих інтересів над національними. На жаль, і у влади, і в опозиції. Зараз не все так погано і драматично, тому що ми почули про готовність до компромісу і з одного, і з іншого боку", - наголосив експерт.

Водночас, за його словами, до цього взаєморозуміння поки що тільки доходять.

"І це відбувається на очах у всього світу. Увесь світ дивиться, як іноземні посередники їздять в Україну і, вибачте, підтирають соплі нашим державним діячам і політикам, які висять на всю Європу. Бо це величезний сором", - заявив політолог.

Палій зауважив, що якщо після таких величезних зусиль, які вкладає Євросоюз в цей компроміс, Україна зірве євроінтеграційний процес, то нас ніхто не зрозуміє.

"Я вже не кажу про наслідки суто фізичні: відсутність доступу до ринку і перебування в нинішніх фінансових умовах без фінансування МВФ та інших інституцій", - уточнив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Увесь світ дивиться, як європейські посланці підтирають нашій владі соплі — Палій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі