пʼятниця, 24 липня 2009 13:03

Верховний Суд зобов"язав Наливайченка вибачитися перед Медведчуком

Верховний Суд зобов"язав Наливайченка вибачитися перед Медведчуком

Верховний Суд визнав, що голова СБУ Валентин Наливайченко повинен вибачитися перед Віктором Медведчуком за поширення недостовірної інформації.

Про це повідомляє прес-служба очолюваної Медведчуком організації "Правова держава".

Рішення суду стосується інформації, розповсюдженої Наливайченком 11 вересня 2008 про причетність Медведчука до проекту "Вибори-2010", а також до замаху "на конституційний лад держави".

Згідно з рішенням суду, Наливайченко зобов"язаний протягом місяця на черговому брифінгу спростувати недостовірну інформацію, що стосується Медведчука "у присутності журналістів та представників мас-медіа...".

Прес-служба нагадує, що 27 січня 2009 року Шевченківський райсуд Києва, куди Медведчук звернувся з позовом про захист своєї честі, гідності й ділової репутації, зобов"язав СБУ оприлюднити спростування неправдивої інформації стосовно Медведчука тим способом, яким вона була оголошена.

1 квітня 2009 року апеляційний суд Києва, куди СБУ звернулася з касаційною скаргою, залишив рішення Шевченківського районного суду без змін.

Верховний Суд прийняв рішення відхилити касаційну скаргу СБУ, залишивши в силі рішення судів попередніх інстанцій.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Верховний Суд зобов"язав Наливайченка вибачитися перед Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі