четвер, 17 листопада 2011 21:34

Василя Волгу триматимуть у СІЗО до січня

Василя Волгу триматимуть у СІЗО до січня

Василю Волзі, який знаходиться під вартою, в минулий понеділок представили для ознайомлення постанову Апеляційного суду Києва про продовження терміну утримання під вартою ще на два місяці, до 19 січня.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив керівник прес-служби "Союзу лівих сил" Дмитро Заборін.

У той же час, саму постанова, датовану 8 листопада, не віддали в руки ні самому Волзі, ні його адвокату, позбавивши, таким чином, можливості оскаржити її.

"Оскільки рішення про продовження до півроку приймає тільки апеляційна інстанція, подавати касаційну скаргу можна тільки до Верховного суду, протягом тридцяти днів", - сказав Заборін.

У той же час, як вважає адвокат Євген Солодко, в грудні почнуться судові слухання у справі Волги.

Нагадаємо, Василя Волгу затримали 19 липня за підозрою в отриманні хабара $ 500 тис. 25 липня президент звільнив його з посади через порушення присяги держслужбовця. Колишній глава Держфінпослуг Василь Волга знаходиться за гратами у Лук'янівському слідчому ізоляторі. За цей час йому кілька разів викликали "швидку" через загострення хвороби хребта.

Зараз ви читаєте новину «Василя Волгу триматимуть у СІЗО до січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі