понеділок, 22 березня 2010 20:29

В ПР розповіли про реформи, які хочуть провести

В ПР розповіли про реформи, які хочуть провести
Перше, що потрібно зробити в економіці - це прийняти нормальний реальний бюджет. Про це в програмі Точка зору повідомив "регіонал" Олексій Плотніков.

Він також висловив сподівання, що протягом місяця Основний фінансовий документ  буде внесений до сесійної зали і країна отримає стартові умови, щоб здійснювати реформи.

Політик також визначив основні напрямки реформ. "Чогось такого, щоб все трясло, щоб був якийсь злам такого зараз робити не треба, - зазначив Плотнков. – Але треба провести реформу податкову, самоврядування, провести дерегуляцію, створити умови для розвитку середнього і малого бізнесу, зменшити податковий тягар".

У свою чергу "бютівець" Володимир Бондаренко сказав, що проводити реформи у цій країні буде дуже важко. Зокрема, він висловив сумнів у компетенції тих посадовців, які призначені здійснювати ці реформи.

"Набір реформаторів у мене, наприклад, не виключає будь-якої надії на реформи", - сказав "бютівець".

Нагадаємо, що 22 березня президент Віктор Янукович поставив завдання Комітету з економічних реформ підготувати не пізніш ніж упродовж 60 днів проект програми економічних реформ в Україні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В ПР розповіли про реформи, які хочуть провести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі