понеділок, 22 березня 2010 21:54

Бондаренко: Неминучий конфлікт між Тігіпком і Клюєвим

Бондаренко: Неминучий конфлікт між Тігіпком і Клюєвим
Президент Віктор Янукович був поставлений у такі обставини, коли йому потрібно було задовольнити амбіції окремих груп впливу всередині Партії регіонів. Зокрема, представників групи Клюєва, представників групи Бойка-Фірташа-Льовочкіна також луганських.

Так "бютівець" Володимир Бондаренко прокоментував призначення семи віце-прем"єрів в уряді Азарова.

"Оці сім віце-прем"єрів можуть стати 10 віце-прем"єрами вже ближчим часом", - додав Бондаренко.

Він також заявив про те, що між цими урядовцями можуть виникнути деякі непорозуміння.

"Я думаю, що неминучий конфлікт між Тігіпком і Клюєвим. Між окремими урядовцями, які сьогодні поки що тримають в собі ті висловлювання, які вони робили раніше. І оцей конфлікт може виникнути. Щоб не перетворилося реформування у щось інше...", - сказав Бондаренко.

У свою чергу "регіонал" Олексій Плотніков, спростував  думку про те, що точки зору різних представників владної команди можуть загальмувати реформи.

"Ті речі, які йшли з передвиборчої кампанії Януковича, вони прописані в програмі економічного розвитку на 2010 рік. І тут не повинні бути сумніви про те, чи буде це виконуватися, чи не буде. Тому що це прописано в законопроекті", - сказав Плотніков.

Він пояснив, що це стосується податкової реформи, дерегуляції бізнесу, зниження ПДВ.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко: Неминучий конфлікт між Тігіпком і Клюєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі