субота, 25 травня 2024 16:56

"Нудно і нецікаво": Зеленський відреагував на висловлювання Путіна про його легітимність

"Нудно і нецікаво": Зеленський відреагував на висловлювання Путіна про його легітимність
Президент України Володимир Зеленський відреагував на висловлювання голови Кремля Володимира Путіна про його легітимність. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський відреагував на висловлювання голови Кремля Володимира Путіна про його легітимність.

За словами глави держави. ці висловлювання російського диктатора нудні й нецікаві. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вилетів із Білорусі без Януковича

"Українці знають свою Конституцію, знають закон. Розуміємо, що ці висловлювання нелегітимного президента Російської Федерації (Путіна, - Gazeta.ua) щодо легітимності президента України, чесно кажучи, нудні, нецікаві", - сказав він.

Зеленський зізнався, що подібні випади Путіна його не дуже турбують.

"Всі адекватні люди, які вміють читати закон, а я вважаю, що якщо ти вмієш читати, то прочитай і знайди висновок. І все. Тому мене це взагалі не дуже непокоїть", - зазначив він.

24 травня російський президент Володимир Путін їздив до Мінська до глави білоруського режиму Олександра Лукашенка.

Під час прес-конференції Путін заявив, що Росія не відмовляється від мирних переговорів, але готова їх вести лише з "легітимною владою" України. На його думку, легітимність Володимира Зеленського на посаді президента України нібито "закінчилася".

Зараз ви читаєте новину «"Нудно і нецікаво": Зеленський відреагував на висловлювання Путіна про його легітимність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі