вівторок, 23 березня 2010 12:55

Уряд Тимошенко запрацює у п"ятницю

Уряд Тимошенко запрацює у п"ятницю

Перше засідання опозиційного уряду планується провести в п"ятницю, 26 березня.

Про це повідомив прем"єр-міністр опозиційного уряду, заступник лідера фракції БЮТ Сергій Соболєв.

За його словами, засідання опозиційного уряду відбудеться у відкритому режимі за участю представників засобів масової інформації.

Соболєв зауважив, що на першому засідання будуть остаточно представлені всі віце-прем"єр-міністри та міністри, які у увійдуть до складу опозиційного уряду. В той же час він відмовився назвати їх імена та прізвища.

"Вони будуть оголошені прямо під час засідання. Ми запросимо пресу і це буде відкрите засідання", - сказав він.

Соболєв також зауважив, що на засіданні планується обговорити три блоки питань. Зокрема, це стосується питання щодо збереження державної власності, ситуації в нафтогазовій сфері у зв"язку з заявою нинішньої влади про створення газового консорціуму.

Крім того, додав опозиційний прем"єр-міністр увага опозиційного уряду буде приділена соціальним питанням, а саме виконанню обіцянок уряду щодо збільшених соціальних виплат, які на сьогодні не виконуються.

"Це ті три блоки питань, які включені безпосередньо до порядку денного", - сказав він. Соболєв також додав, що передбачається і обговорити ситуацію, що склалася навколо Міносвіти та тих реформ, які планує здійснити нова влада.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Уряд Тимошенко запрацює у п"ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі