понеділок, 09 січня 2023 21:55

Спецтема: Війна Росії проти України

У Кремлі зробили заяву щодо переговорів із Європою про мирний договір

У Кремлі зробили заяву щодо переговорів із Європою про мирний договір
Дмитро Пєсков заперечує домовленості з ЄС. Фото: inforesist.org

У Росії зробили заяву щодо переговорів про мирний договір з Україною. Наполягають на відсутності будь-яких домовленостей з Європою.

На цьому наголосив речник Кремля Дмитро Пєсков, повідомляють росЗМІ.

Так він спробував спростувати інформацію про зустрічі заступника глави адміністрації президента Росії Дмитра Козака зі своїми давніми європейськими знайомими. Говорять, він ходить на зустрічі з політиками колишніх часів у Європі. І робить це не просто так. Його мета, як зазначають джерела, – обговорення можливих сценаріїв урегулювання війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дасть наш народ далі заважати будувати країну" ‒ Данілов розповів про виклики 2023 року

Зокрема мовиться про "корейський варіант". Він передбачає замороження війни на тій стадії, на якій вона зараз перебуває. А отже, ворог залишає за собою вже окуповані території.

Росіяни збираються запропонувати Україні так званий "корейський варіант" врегулювання війни. Так звана умовна "38 паралель", за якою було розділено Північну та Південну Кореї. Такий сценарій передбачає поділ нашої країни, розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Додав, що нещодавно спілкувався з представниками Кореї, які "вважають, що тоді була велика помилка, що пішли на поступки, погодилися з тим, що потрібно заради збереження... А сьогодні проблеми".

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі зробили заяву щодо переговорів із Європою про мирний договір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі