неділя, 08 січня 2023 13:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Не дасть наш народ далі заважати будувати країну" ‒ Данілов розповів про виклики 2023 року

"Не дасть наш народ далі заважати будувати країну" ‒ Данілов розповів про виклики 2023 року
Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про плани з розбудови країни у 2023 році. Фото: slovoidilo.ua

Невдовзі відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони України, на якому ухвалять план роботи на 2023 рік.

Розробляють його з урахуванням усіх викликів, які перед Україною поставила розв'язана Росією війна. Про це в ефірі національного телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов, передає Gazeta.ua.

За його словами, цей план уже розроблений. Він містить 59 завдань, які поставив президент. Україна під час війни здобуває безцінний досвід, який буде використаний для розбудови держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов сказав, чи готує Росія новий наступ на лютий

"Ми знаємо ті недоліки, які були, ми чітко розуміємо, що треба зараз зробити, щоб цих недоліків не було. І коли кажуть, що можна чиїмось досвідом скористатися, коли ви не маєте досвіду, вам складно щось аналізувати. Ваш досвід безцінний. Розбудова нашої держави буде обов'язковою. Це має бути справедлива держава. Якщо дехто думає, що лишиться все те саме, всі, хто ходив і заважав розвитку держави, такого не буде. Не дасть наш народ далі заважати будувати нашу країну", ‒ сказав Данілов.

Він також розповів про ще один непростий виклик.

"Він може підживлюватися з боку наших сусідів. Більш того, він може живитися не тільки з боку РФ, а й з боку інших деяких гравців. Тому що світ складний, непростий. І вважати, що увесь світ має велике бажання, щоб наша країна буде номер один у світ, це тоді жити... Переможцем треба стати, ми ним станемо обов'язково, але треба стати потужним переможцем".

Росіяни збираються запропонувати Україні так званий "корейський варіант" врегулювання війни. Такий сценарій передбачає поділ нашої країни. Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю, показаному в ефірі телемарафону.

Цей рік – рік наступальної війни. Світ повірив в Україну. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «"Не дасть наш народ далі заважати будувати країну" ‒ Данілов розповів про виклики 2023 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі