субота, 02 квітня 2022 11:26

"Тривалого конфлікту не буде" - Подоляк заявив, що окупанти залишаться на півдні та сході України

"Тривалого конфлікту не буде" - Подоляк заявив, що окупанти залишаться на півдні та сході України
Подоляк зробив прогнози щодо війни. Фото: https://t.me/M_Podolyak

Російсько-окупаційні війська вирішили змінити тактику та відійти на південь та схід України.

Всі інші території вони мають залишити. Таким прогнозом поділився радник Офісу президента Михайло Подоляк у Telegram.

"Нашим партнерам треба, нарешті, зрозуміти, що бажаної для них "афганізації" й тривалого, виснажливого для Росії конфлікту, не буде. РФ піде з усіх українських територій, крім півдня та сходу", - написав він.

За його словами, саме на зазначених територіях росіяни спробують окопатися і поставити ППО, щоб знизити свої втрати. Крім того, РФ не дасть організувати партизанську мережу на роки вперед та спробує знизити тиск на суспільну думку своїх громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вперше збили техніку ворога за допомогою Starstreak

Він нагадав, що в Афганістані партизани нищили та послаблювали радянських окупантів. Подоляк зазначив, що деякі наші партнери вважали, що таке може відбутися і в України.

"Тому без важкої зброї нам точно не обійтися, якщо ми хочемо деблокувати схід та Херсон і відправити росіян якомога далі", - підсумував він.

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 2 квітня орієнтовно становлять понад 17,8 тис. осіб. Остаточні дані уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «"Тривалого конфлікту не буде" - Подоляк заявив, що окупанти залишаться на півдні та сході України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі