понеділок, 26 лютого 2024 22:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Трамп не воював з Путіним, він виступить проти американців - Зеленський

Трамп не воював з Путіним, він виступить проти американців - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський розповів про головну помилку Дональда Трампа. Фото: Getty Images

Якщо 45-й президент і кандидат на посаду майбутнього, 47-го президента Сполучених Штатів Дональд Трамп вирішить підтримати у війні Росію, а не Україну, то він виступить проти американців.

Трамп просто не розуміє цілей Володимира Путіна, адже ніколи з ним не воював, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США заявили про небезпеку "путінського крила" в Республіканській партії

Зеленський назвав неймовірним те, що Трамп може бути на боці російського диктатора.

"Я думаю, що Дональд Трамп не знає Путіна. Я знаю, що він зустрічався з ним... але він ніколи не воював з Путіним. Американська армія ніколи не воювала з армією Росії. Ніколи... Я краще розумію. Я не думаю, що він розуміє, що Путін ніколи не зупиниться", - сказав він.

Трамп, якщо переможе, планує жорстко погрожувати і Україні, і Росії, примушуючи держави до негайних переговорів. У цьому полягає його "мирний план", пишуть західні ЗМІ.

Він планує шантажувати Україну припиненням американської військової допомоги. А Росію він хоче спонукати до переговорів погрозами збільшити поставки зброї Україні.

Зеленський заявив, що це неможливо. Він закликав Трампа приїхати в Україну і впевнитися в цьому.

Зараз ви читаєте новину «Трамп не воював з Путіним, він виступить проти американців - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі