четвер, 15 лютого 2024 21:35

Як Трамп збирається "закінчувати війну" - Bloomberg дізнався

Як Трамп збирається "закінчувати війну" - Bloomberg дізнався
Дональд Трамп збирається шантажувати Україну та Росію. Фото: White house

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, якщо переможе, планує жорстко погрожувати і Україні, і Росії, примушуючи держави до негайних переговорів.

У цьому полягає його "мирний план", сказали джерела виданню Bloomberg.

Один з радників Трампа сказав, той планує шантажувати Україну припиненням американської військової допомоги. Росію він хоче спонукати до переговорів погрозами збільшити поставки зброї Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара на мільйон: Путін і Трамп зізналися один одному у коханні

Радники експрезидента США Ларрі Кудлоу та Роберт О'Браєн публічно наполягали на посиленні санкцій проти Центрального банку Росії, щоб схилити Путіна до мирних переговорів.

Джерела запевняють, що зараз команда Трампа не веде жодних переговорів з російськими чи українськими посередниками на цю тему. Законодавство США забороняє приватним особам вести переговори від імені уряду.

Трамп уже неодноразово виступав проти допомоги Україні, хвалив Путіна та лякав світ ядерною війною.

На початку квітня Трамп також зганьбився заявою про війну в Україні та російського диктатора Володимира Путіна. В інтерв'ю Fox News він сказав, що чудово порозумівся з Путіним, будучи при владі, і впевнений, що Росія виграє війну в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Як Трамп збирається "закінчувати війну" - Bloomberg дізнався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі