понеділок, 04 липня 2011 15:32

Томенко розкрив п'ять антинародних реформ влади

Томенко розкрив п'ять антинародних реформ влади

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко попередив, що в останній тиждень роботи парламенту буде спроба легалізувати п'ять "антинародних реформ", задекларованих владою.

Зокрема, як повідомила прес-служба БЮТ, першою такою реформою Томенко назвав пенсійну. Він нагадав, що до її другого читання було подано більше тисячі поправок.

"Всі автори поправок від опозиції... всіляко намагатимуться хоча б послабити той пенсійний тиск (збільшення стажу, пенсійного віку тощо), який запроваджується цим законопроектом", - наголосив нардеп.

Друга антинародна реформа, за словами віце-спікера, - це реформа в системі охорони здоров'я.

"Ми намагатимемося не допустити радикального скорочення закладів охорони здоров'я, яке вже намітилося в деяких регіонах", - сказав політик.

"Третя антинародна реформа – земельна", - підкреслив Томенко, додавши, що, згідно соціологічних досліджень, більшість громадян України проти проведення згаданої реформи.

"Четвертий блок антинародних реформ – спроба радикально скоротити соціальні пільги", - зазначив "бютівець". Зокрема, за його словами, йдеться про пільги для учасників Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій в Афганістані та інших соціально вразливих категорій громадян.

Водночас, говорячи про п'яту реформу, віце-спікер сказав, що зміни до податкової реформи можна розглядати як виправлення помилок антинародного Податкового кодексу.

"Отож, серед цих п'яти антинародних реформ, внесення змін до ПК, можливо, – єдине, що ми в цілому вітаємо, і теж наполягатимемо на внесенні цілої низки змін для того, щоб зупинити закриття робочих місць представників малого та середнього бізнесу", - резюмував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко розкрив п'ять антинародних реформ влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі