неділя, 02 липня 2023 18:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"Точки неповернення позаду": у Зеленського зробили чергову заяву щодо переговорів з РФ

"Точки неповернення позаду": у Зеленського зробили чергову заяву щодо переговорів з РФ
У війні може бути лише один переможець й переможений, заявив радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото: ОП

Розмови про необхідність переговорів України та Росії є інфантильними.

У цій війні може бути лише один переможець й переможений. Пол це написав радник голови Офіса президента України Михайло Подоляк у Twitter.

"Не існує більшого інфантилізму та відірваності від реальності, ніж розмови заокеанських інтелектуалів про необхідність переговорів з Росією, "поганий мир" та припинення вогню, тому що "поразка воєнного злочинця Путіна дестабілізує політичну ситуацію в Росії". Фантастичний неосяжний мазохізм", – пише Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп зробив нову скандальну заяву про Путіна і війну в Україні

Радник голови ОП наголосив, що війна Росії проти України не є маленький локальним конфліктом. У війні двох систем з таким масштабом жертв, руйнувань й інтенсивності бойових дій – точки неповернення залишилися позаду.

"Сьогодні в цій війні може бути лише один переможець і один переможений. І якщо з такими "картами на столі" ви боїтеся перемогти (проявляти ініціативу), а тому підсвідомо хочете, щоб Україна програла, задля псевдостабілізації відносин з Москвою, – ви просто дивовижні люди з драматичною схильністю до суїциду", – додав Подоляк.

Подоляк зауважив, що у разі поразки України програють також ті, що зіграли панахиду західному світу у власному "кінці історії".

Україна проти початку переговорів з Росією в разі повернення до кордонів, які існували станом на початок 24 лютого 2022 року.

Дипломатія почнеться лише тоді, коли Україна відновить реальні кордони зразка 1991 року. Про це на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом сказав президент Володимир Зеленський.

Зокрема, глава держави відповів на питання іспанських журналістів про те, чи готова Україна до дипломатичного урегулювання, якщо вийде на кордони, які були станом на 24 лютого 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «"Точки неповернення позаду": у Зеленського зробили чергову заяву щодо переговорів з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі